Film

Laat beelden voor je spreken

Kom jij er niet uit hoe je je verhaal op een pakkende manier kan delen met je doelgroep? Wil je je bedrijf eens van binnen laten zien of staat er een te gek evenement gepland? Als ondernemer ben je onwijs goed in wat je doet en ben je super trots op je bedrijf, dit mag gedeeld worden met de wereld. 

Bewegend beeld zegt zoveel meer dan een foto. Van concept tot uploaden help ik je bij het vertellen van jou verhaal. Geen idee is te gek, samen kijken we op wat voor  manier we een passende en unieke video kunnen neerzetten.

De marketing tool van dit moment

Video is de opkomende marketing tool. Waar het voorheen veel meer om foto’s ging word dat nu langzaam overgenomen door bewegend beeld en geluid. Video zorgt voor vertrouwen bij je klant en geeft een inkijkje achter de schermen. Niet alleen dat maar het vergroot ook je bereik. Een video is makkelijk de delen op sociale media. Mensen zijn tegenwoordig leesmoe en krijgen liever informatie binnen door er naar te kijken en luistern. Laatste plus puntje, het blijft veel beter hangen dan een lap tekst. 

Werkwijze

1.

Zodra jij het contact formulier hebt ingevuld neem ik binnen 24 uur contact met je op om een telefonische kennismaking te plannen. Hier leren we elkaar kennen, vertel jij je wensen en vertel ik hoe je de samenwerking voor ogen kan zien.

2.

Na ons gesprek werk ik een korte briefing uit met het video plan, en alle andere belangrijke details. 

Daarna kiezen we een locatie en prikken we een datum

3.

Op de dag van de shoot spreken we af op de besproken locatie en gaan we lekker aan de gang. Vooraf is er genoeg tijd om te acclimatiseren en even lekker te kletsen, zodat je heel relaxed voor de camera staat. 

4.

Na de opnames ben jij klaar en ga ik voor je aan de slag met de beelden. Ik bewerk dit tot een complete film die jij binnen 3 weken in je mailbox ontvangt. 

Daarna is er nog ruimte voor verbeterpunten vanuit jou kant.

Voorgaande projecten

Offerte op maat

Wil jij ook aan de gang met een video voor je bedrijf? Super tof! Vul nu het contactformulier in met je wensen en ik stuur je een op maat gemaakte offerte op! 

*Social media video’s starten vanaf €275
*Bedrijfsvideo’s starten vanaf €550