Hoi, ik ben Ilse!

Een spontane en vrolijke meid. Geboren in 2003 en woonachtig in het altijd mooie Nunspeet. Al sinds ik een klein meisje was, was ik in de weer met een camera. Al mijn vrienden moesten eraan geloven, ze moesten meespelen in de video’s of portret staan voor een foto. Na al jaren bezig te zijn met video- en fotografie heb ik in februari 2021 ZeimenX Visuals opgericht.  

In 2022 ben ik afgestudeerd als AV-Specialist aan het Cibap in Zwolle. Op deze opleiding heb ik een mooie basis kunnen leggen in het vak. Maar nog steeds sta ik open voor het leren en proberen van nieuwe dingen. Inmiddels probeer ik mijn weg te vinden als video- en fotograaf. Het liefst leg ik jouw herinneringen, visie of producten zo mooi mogelijk vast, precies zoals ze zijn!

“Nu is het tijd voor jouw verhaal!”

Waarom ZeimenX Visuals?

In een wereld waar steeds meer online gebeurt, is het laten zien waar je voor staat heel belangrijk. Met een persoonlijk verhaal laat je de klanten zien wie je bent en waar je voor staat. Ik verwerk dit verhaal graag voor jou in een video. Door visueel aantrekkelijke beelden te combineren met audio.

 

Als videograaf is het mijn doel om jouw verhaal zo puur en mooi mogelijk in beeld te brengen. Met ervaring in meerdere branches denk ik graag met je mee, zodat we samen tot een mooi eindproduct komen.

Wat krijgt je als je kiest voor een video van ZeimenX Visuals?

  • Iemand met ervaring op verschillende gebieden binnen bedrijfspromotie;
  • Een persoonlijke en professionele samenwerking;
  • Een film die jouw verhaal verteld.

Contact ?

Wil jij ook je verhaal verteld hebben op beeld?

Heb je interesse in meer informatie over mijn diensten of een andere leuke vraag? Laat dan hiernaast je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!