Mini shoots, waarom ik het anders ga doen.

Je hebt het vast wel eens bij mij of bij een andere fotograaf voorbij zien komen, mini shoots.

De fotograaf is de hele dag op 1 locatie en jij hebt een tijdslot van een half uur tot een uur waarin je langs mag komen. 

Dit leek mij ook een fantastisch idee om te gaan doen, maar ik kwam er snel achter dat dit niet helemaal mijn werk wijze is. Ik vind het fijn om klanten wat meer opties te geven en de shoot te personaliseren. Met mini shoots is dat alleen niet echt mogelijk. Wel vond ik het een fijn idee om mensen kennis te laten maken met voor de camera te staan door middel van een kleinere shoot. Daarom doop ik mijn mini shoots nu om naar preview shoots. Voor jou als ‘model’ verandert er weinig, behalve dat je meer keuzes hebt voor de locatie en tijdstip.

Om het toch voor een zacht prijsje aan te kunnen bieden heb ik een aantal vaste locaties in de buiten lucht in Zwolle. Locaties buiten voelen al wat comfortabeler dan in een studio, omdat dat ook meteen een nieuwe omgeving is.

De locaties zijn afwisselend en dus voor ieder wat wils. Hou jij van de natuur? Dan gaan we naar Park Het Engelse Werk of Park Wezelanden. Liever meer urban? Prima, lopen we een route door de binnenstad. Kan je niet kiezen tussen groen of de stad? Dan lopen we half door de stad en langs haar mooie parken. Liever wat meer water, langs de IJssel of bij de Westerveldse aa in AA-landen zijn ook prachtige plekjes.

Op een van deze plekken gaan we samen een half uurtje aan de slag om jou kennis te laten maken met het staan voor de camera. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en tevreden naar huis gaat.

Binnen 2 weken krijg je online een galerij met jouw foto’s, hier kan je er 15 uitzoeken en eventueel meer bijbestellen. Natuurlijk hoop ik dat je dan blij bent met het eindresultaat. Daaruit kijken we verder of je eventueel een op maat gemaakte shoot in wilt plannen of het voor nu wel even goed vindt.

Vind je dit nou interessant klinken? Kijk dan vooral even op deze webpagina voor verdere informatie of neem contact met me op! En wie weet zie ik jou binnenkort voor mijn camera stralen!

Liefs, Ilse

Hi, ik ben Ilse

21 jaar oud en helemaal gek op mooie verhalen vertellen. Dit doe ik zowel met foto’s al video. Dit heb ik al voor veel prachtige ondernemers mogen doen. Elke keer is het weer een feestje om het verhaal achter het bedrijf te mogen vastleggen. 

Ben jij er ook klaar voor om jouw verhaal op een passende manier naar de buitenwereld te comuniceren?