Fotografie

Sprekende foto's voor jouw bedrijf

 • Wil jij een nieuwe en frisse uitstraling voor je bedrijf?
 • Vind jij het lastig om jezelf te laten zien online?
 • Wil jij vanuit enthousiasme delen waar je voor staat?

Breng jezelf in beeld en geef je onderneming een persoonlijke touch! Wanneer je jouw producten of diensten wilt verkopen, is het jouw unieke persoonlijkheid, jouw eigen kijk op de zaken en jouw stijl die klanten aanspreken. Het draait niet alleen om het maken van krachtige portretten, maar ook om die kleine details die jou speciaal maken. Mijn doel is om jouw verhaal te vertalen naar beelden die niet standaard zijn, maar echt persoonlijk en puur. Mijn beelden vangen de essentie van jou en je bedrijf, en dat maakt het verschil.

Deze power vrouwen gingen je voor

Beelden die precies bij jou passen

Wil jij je onderneming echt naar een hoger niveau tillen? Wat dacht je van een personal branding video of reels video’s van hoge kwalitiet toevoegen aan je toolkit? Lucky for you bied ik zowel video als foto beelden aan. Waarom? Omdat ik geloof dat bewegende beelden een grotere impact hebben op jouw doelgroep. En het online de nieuwe norm begint te worden.

Bewegende beelden bieden namelijk een diepgaandere kijk op wie je bent en versterken je merk. Ze helpen bij het opbouwen van vertrouwen bij je klanten, omdat ze een gezicht zien en een stem horen. Via video leren klanten jou een stuk beter kennen.

Werkwijze

1.

Zodra jij je keuze hebt gemaakt met een van de pakketten neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een telefonische kennismaking te plannen. Hier leren we elkaar even kennen, vertel jij je wensen en vertel ik hoe je de samenwerking voor ogen kan zien.

2.

Na ons gesprek werk ik een style guide uit met voorbeelden van de sfeer, kleding advies en wat locatie keuzes. 

Daarna kiezen we een locatie en prikken we een datum

3.

Op de dag van de shoot spreken we af op de besproken locatie en gaan we lekker aan de gang. Vooraf is er genoeg tijd om te acclimatiseren en even lekker te kletsen, zodat je heel relaxed voor de camera staat. 

4.

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je al een kleine preview van je foto’s. De rest van de bewerkte beelden ontvang je digitaal binnen 3 weken.

Zo ziet een branding shoot er uit

Welk fotografie pakket past bij jou?

Portret

Je profielfoto, auteursfoto of persfoto heeft weer een upgrade nodig. Of heb je wat nieuwe content nodig voor je social media. Dan is de portret shoot perfect voor jou! 

In een korte tijd schieten we een aantal prachtige plaatjes, waarbij jij helemaal in de spotlight staat. 

 • 30 minuten tot 1 uur shooten
 • 15 professioneel bewerkte foto’s

€350

Branding

Wil je jouw persoonlijke verhaal naar voren laten komen in je foto’s? Dan zit je hier aan het juiste adres.

Samen kijken we wat jou drijfveren zijn achter je bedrijf en hoe we dat op een passende manier in jou foto’s kunnen verwerken.

 • Voorgesprek om jou te leren kennen
 • Style guide vooraf
 • Tot 2 uur shooten
 • 40+ professioneel bewerkte foto’s
 

*Voornamelijk geschikt voor zzp’ers

€ 575

Product

Heb jij een super tof product(lijn) op de markt gezet en wil je dat professioneel naar buiten brengen? Dan zijn productfoto’s een must.

 • Style guide vooraf
 • Foto’s voor in de webshop
 • Sfeer foto’s voor o.a. social media en advertenties

 

*Prijs kan verschillen door de hoeveelheid producten

Vanaf € 525*

Bedrijfs reportage

Wil jij aan de buitenwereld laten zien hoe jouw bedrijf te werk gaat? Met een bedrijfsreportage kunnen we alle werkzaamheden en personeelsleden uitgebreid in beeld brengen.

 • Op maat gemaakt plan vooraf
 • Tot 4 uur shooten
 • 65+ professionele bewerkte foto’s
 
*Voornamelijk geschikt voor (mkb) bedrijven

Vanaf € 825

Prijzen zijn exclusief eventuele locatie- en reiskosten vanaf Zwolle.

Offerte op maat

Passen jouw ideeën net niet binnen een van deze opties? Wil je het meteen combineren met een video? Heb je een event wat je vastgelegd wilt hebben? Of heb jij een ander creatief idee in je hoofd waar je graag wat concreets van wit maken? Dat is allemaal geen enkel probleem, ik maak graag een offerte op maat voor je! 

Zo ziet een galerij er uit