Business

Deel jouw verhaal met de wereld!

Zeimenx Visuals gelooft in het krachtige verhaal dat schuilgaat achter elk bedrijf. Daarom is onze missie om beeldmateriaal te creëren dat de kernwaarden en de passie van onze klanten weerspiegelt. Onze focus ligt op het bouwen van vertrouwen, het ondersteunen van groei en het helpen van bedrijven om hun verhaal met de wereld te delen. 

Ben jij er klaar voor om jouw (bedrijfs) verhaal te delen met de wereld? Laten we samen kijken op welke manier dat het beste kan.

Evenementen registratie

Je heb een tof evenement georganiseerd, dan is het haast zonde om dit voorbij te laten gaan zonder dat er beeld materiaal word gemaakt van dit event. Het is zowel leuk voor je eigen archief, maar bezoekers vinden het vaak ook een toegevoegde waarde als ze een paar dagen later zichzelf spotten in de beelden. Voor elk evenement is er een andere aanpak qua beelden nodig, ik ga graag met je in gesprek over wat jij voor ogen hebt en hoe we dit samen kunnen bereiken. 

Bedrijfsreportage

Wil je een algemene indruk laten zien van jouw onderneming? Dan is een bedrijfsreportage perfect. We gaan alle aspecten langs in jouw bedrijf om een mooi totaal plaatje te krijgen die je goed toe kan passen op je website en sociale media kanalen. Zo heb je overal een herkenbaar en terugkerende stijl.

Product visuals

Zodra je een product op de markt hebt gezet is goed beeldmateriaal onwijs belangrijk. Het vangt niet alleen de esthetiek van je product, maar vertelt ook het verhaal erachter. Waardoor jouw producten niet alleen worden gezien maar ook worden ervaren. Van foto’s voor op de webshop tot aan commercials, ik help je er graag bij.

Op maat

Heb jij wensen op beeld gebied die niet passen onder een van de categorieën die ik hier omschrijf? Dat is geen probleem ik sta altijd open voor nieuwe en creatieve uitdagingen. Of dit nou foto’s zijn voor een kookboek of het editen van je videopodcast, ik help graag! Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen hoe we jouw idee het best kunnen omzetten in beeld.

Voorgaande projecten